stcrt-2009-7654-001.png Ontwerpbesluit vaststelling grenzen ‘bebouwde kommen’

De gemeenteraad van Kapelle heeft op 7 mei 2009 een ontwerpbesluit genomen inzake de vaststelling van de grenzen van de bebouwde kommen op grond van de Wegenverkeerswet en de Boswet. De komgrenzen dienen voor de Wegenverkeerswet aangepast te worden vanwege diverse uitbreidingen, zoals Overtieringe fase 4 en Smokkelhoek. Bij de Boswet geldt dat buiten de in dit kader vastgestelde bebouwde kom voor het ‘vellen van houtopstanden’ een meldingsplicht geldt en binnen de bebouwde kom niet. De komgrenzen voor de Boswet zijn tot op heden niet eerder vastgesteld door de gemeente. In het ontwerpbesluit zijn de komgrenzen voor de Wegenverkeerswet en de Boswet aan elkaar gelijk.

Voordat een definitief besluit wordt genomen wordt het ontwerpbesluit voor een ieder vanaf 27 mei 2009 ter inzage gelegd bij de Balie Burgerservice in het gemeentehuis, Kerkplein 1 te Kapelle. In artikel 1, lid 5 van de Boswet is hiervoor een termijn van 30 dagen vastgesteld. Binnen deze termijn kunnen belanghebbenden hun zienswijze naar voren brengen. Op de voorbereiding van het definitieve besluit voor de Wegenverkeerswet is afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht van toepassing. Dit ontwerpbesluit ligt gedurende 6 weken ter inzage. Binnen deze termijn kunnen belanghebbenden hun zienswijze naar voren brengen.

Zienswijzen kunnen schriftelijk en mondeling kenbaar worden gemaakt aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Kapelle, Postbus 79, 4420 AC te Kapelle. Het indienen van een zienswijze per e-mail is niet mogelijk. Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 0113-333153.

Burgemeester en wethouders van Kapelle.

Naar boven