stcrt-2009-7650-001.png Bestemmingsplan Baanhoek-West

Uitwerkingsplan deelplannen 2, 3 en 4 van het bestemmingsplan Baanhoek-West

Burgemeester en wethouders van Sliedrecht maken bekend dat met ingang van 29 mei 2009 in overeenstemming met de procedurevoorschriften van het bestemmingsplan Baanhoek-West de deelplannen 2, 3 en 4 van het uitwerkingsplan gedurende twee weken ter inzage liggen. Tijdens deze termijn kunnen de deelplannen (tijdens kantoortijden) worden ingezien in het gemeentekantoor aan de Industrieweg 11.

Toelichting

In het bestemmingsplan Baanhoek-West geldt voor het grootste gedeelte van het plangebied de bestemming ‘Uit te werken woondoeleinden met bijbehorende voorzieningen – UW(bv) –’. In de planvoorschriften van het bestemmingsplan Baanhoek-West is voorgeschreven dat deze bestemming, overeenkomstig het bepaalde in artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening, door burgemeester en wethouders dient te worden uitgewerkt. Met de deelplannen 2, 3 en 4 van het uitwerkingsplan wordt inhoud gegeven aan het bepaalde in het bestemmingsplan en de Wet op de Ruimtelijke Ordening.

Inhoud deelplannen

Deelplan 2 omvat het juridisch planologisch kader waarbinnen de bouw van circa 235 woningen kan plaatsvinden. Deelplan 3 omvat de bouw van circa 185 woningen en een basisschool met bijbehorende voorzieningen. Deelplan 4 behelst de bouw van circa 250 woningen, een kerkgebouw in combinatie met een school voor speciaal onderwijs en daarbij behorende voorzieningen. Nadrukkelijk wordt opgemerkt dat de uitwerkingsplannen nog geen concreet inzicht geven in de bouwplannen voor de te bouwen woningen.

Zienswijzen

In overeenstemming met de procedureregels in het bestemmingsplan Baanhoek-West liggen de deelplannen van het uitwerkingsplan twee weken ter inzage. Gedurende deze periode kunnen belanghebbenden een zienswijze over de deelplannen van het uitwerkingsplan aan burgemeester en wethouders kenbaar maken. Uw zienswijze kunt u sturen aan burgemeester en wethouders van de gemeente Sliedrecht, Postbus 16, 3360 AA Sliedrecht.

Na deze periode zal het uitwerkingsplan worden vastgesteld door burgemeester en wethouders. Vervolgens zal het plan ter goedkeuring worden aangeboden aan Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland.

Naar boven