stcrt-2009-7632-001.png Goedkeuring bestemmingsplan artikel 11 WRO

Burgemeester en wethouders van Twenterand maken bekend dat Gedeputeerde Staten van Overijssel op 12 mei 2009 het bestemmingsplan ‘Buitengebied, herziening 2005 wijzigingsplan Nieuwe Wierdenseweg te Vriezenveen’ hebben goedgekeurd.

Deze wijziging komt tot stand met gebruikmaking van de bevoegdheid zoals die is neergelegd in artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening en artikel 9 van de voorschriften behorend bij genoemd bestemmingsplan ten behoeve van het opnemen van een agrarisch bouwperceel aan de Nieuwe Wierdenseweg. Het betreft een bedrijfsverplaatsing vanuit de bebouwde kom naar een locatie in het buitengebied direct ten zuiden van het Lateraalkanaal.

Ter inzage

Op basis van artikel 11 lid 5 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening ligt het goedkeuringsbesluit met het wijzigingsplan en het vigerend bestemmingsplan vanaf vrijdag 29 mei 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage tijdens de reguliere openingstijden in het gemeentehuis te Vriezenveen.

Beroep

Tegen het besluit inzake goedkeuring kan tijdens de termijn van terinzagelegging door belanghebbenden beroep worden ingesteld. Het beroep moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Een besluit van Gedeputeerde Staten inzake goedkeuring treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven