stcrt-2009-7631-001.png Vooraankondiging/inspraak voorontwerp bestemmingsplan Uithuizen, Klinkhamerlocatie

Burgemeester en wethouders van de gemeente Eemsmond maken bekend dat zij het bestemmingsplan Uithuizen, Klinkhamerlocatie voorbereiden (artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening). Het plangebied ligt aan de Hoofdstraat West te Uithuizen. Aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan is dat de locatie van de voormalige koekfabriek Klinkhamer en een aantal aanliggende panden vrijgekomen is en er een nieuwe passende invulling voor is gevonden. De locatie krijgt de functie zorgwonen voor mensen met een verstandelijke beperking en een viertal grondgebonden woningen.

Vooraankondiging

Dit is een vooraankondiging. Hiertegen kunt u geen zienswijzen indienen (artikel 1.3.1 lid 2 Bro) en er zal geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid worden gesteld om advies uit te brengen over dit voornemen. Omstreeks augustus 2009 ligt het ontwerpbestemmingsplan zes weken ter visie bij de publieksbalie in het gemeentehuis te Uithuizen.

Inspraak

Van vrijdag 29 mei tot en met donderdag 9 juli 2009 ligt het voorontwerp van het bestemmingsplan Uithuizen, Klinkhamer-locatie, ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis te Uithuizen. In deze periode kan iedereen schriftelijk of mondeling een reactie inbrengen. Uw schriftelijke inspraakreactie kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 11, 9980 AA Uithuizen. Voor een mondelinge reactie kunt u contact opnemen met Ria Uilenberg via het telefoonnummer (0595) 43 75 90.

Inspraakavond

Op woensdag 10 juni houdt de gemeente een inspraakavond over dit voorontwerp. Vanaf 19.30 uur bent u welkom in het Vincentiusgebouw aan de Sint Vincentiusstraat 6 in Uithuizen.

Naar boven