stcrt-2009-7580-001.png Ontwerpbestemmingsplan Jachthaven Manten aan de Nieuweweg

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Jachthaven Manten’ met bijbehorende stukken ter inzage gaat.

Het plangebied omvat het terrein van Jachthaven Manten aan de Nieuweweg. Het plan is een gevolg van een eerdere, gedeeltelijke onthouding van goedkeuring voor dit gebied. In het ontwerpplan wordt een uitbreiding aan de oostzijde van de bestaande jachthaven mogelijk gemaakt binnen de bestaande kering. Voor het overige is het ontwerpplan van conserverende aard.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf donderdag 28 mei 2009 gedurende 6 wekenvoor een ieder ter inzage in het gemeentehuis (afdeling REO), Rading 1 in Loosdrecht van 08.30 uur tot 12.30 uur.

Zienswijze

Gedurende de inzagetermijn kan door een ieder zienswijzen schriftelijk worden ingebracht bij de gemeenteraad, Postbus 190, 1230 AD Loosdrecht. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Maak hiervoor een afspraak via tel.: (035) 65 59 557. Het plan, het ontwerp-besluit en de bijbehorende stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar via www.wijdemeren.nl. Klik links op actueel en vervolgens op ‘ter inzage’.

Naar boven