stcrt-2009-7576-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Krabbendijk 5 Denekamp’/1e tervisielegging

Burgemeester en wethouders van Dinkelland maken het volgende bekend:

Ontwerpbestemmingsplan ‘Krabbendijk 5 Denekamp’

Burgemeester en wethouders van Dinkelland maken bekend dat in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van 29 mei 2009 voor een ieder voor de periode van zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Krabbendijk 5 Denekamp’ ter inzage ligt. Het ontwerpbestemmingsplan met de hierbij behorende stukken kan tijdens de openingsuren in het gemeentehuis in Denekamp worden ingezien. Het ontwerpbestemmingsplan kan tevens worden ingezien via www.dinkelland.nl bij ‘bestuur, beleid en organisatie’, bij ‘beleidsnota’s’, bij ‘ter inzage’.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Krabbendijk 5 Denekamp’ biedt een actuele regeling voor de herontwikkeling van een bedrijfspand naar drie woningen aan de Krabbendijk 5 te Denekamp.

Gedurende de hiervoor genoemde termijn kan een ieder mondeling dan wel schriftelijk zienswijzen kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kun u indienen bij de gemeenteraad van Dinkelland.

Voor het geven van een toelichting of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de behandelend ambtenaar van de afdeling Vergunningen, telefoonnummer 0541-854100.

Wij verzoeken u om tijdig een afspraak te maken, bij voorkeur 14 dagen voor het einde van de tervisielegging om termijnoverschrijding te voorkomen.

Indieners van zienswijzen worden in de gelegenheid gesteld hun zienswijze nader toe te lichten ten overstaan van een hoorcommissie, bestaande uit leden van de gemeenteraad.

Indien u van deze gelegenheid gebruik wilt maken dient u dit bij uw schriftelijke of mondelinge zienswijze aan te geven.

Naar boven