Ridderkerk

Voorontwerpbestemmingsplan ‘Havenstraat-zuid/Gieterijstraat’

Het college van burgemeester en wethouders van Ridderkerk maakt op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend, dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor ‘Bolnes Maasoever Oost’.

Het betreft een herziening van het bestemmingsplan De Gieterij voor de percelen Gieterijstraat 80–110 gelegen tussen de Gieterijstraat en de Havenstraat. Aanleiding voor dit nieuwe bestemmingsplan vormt een bouwplan welke behalve in kantoorunits, die op grond van het geldende bestemmingsplan zijn toegestaan, ook in bedrijfsunits voorziet.

Het voorontwerpbestemmingsplan ‘Havenstraat-zuid/Gieterijstraat’ ligt met ingang van 29 mei 2009 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in het Gemeentelijk Service Centrum bij het loket Bouwen en Wonen (Koningsplein 1). Ook kan het voorontwerpbestemmingsplan worden ingezien via de site van de gemeente Ridderkerk (www.ridderkerk.nl/ leven en wonen/ ruimtelijke plannen & projecten).

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder, bij voorkeur schriftelijk, zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 271, 2980 AG Ridderkerk. Het is ook mogelijk uw zienswijze mondeling kenbaar maken. In dat geval wordt u verzocht ruim voor het verstrijken van de termijn van terinzagelegging een afspraak te maken met de afdeling Stedelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 0180-451222.

Naar boven