stcrt-2009-7562-001.png Kennisgeving voorbereiding en terinzagelegging voorontwerpbestemmingsplan ‘Buurse-zuid’

Burgemeester en wethouders van Haaksbergen maken bekend:

Kennisgeving voorbereiding en terinzagelegging voorontwerpbestemmingsplan ‘Buurse-zuid’

Gelet op het bepaalde in artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van de gemeente Haaksbergen bekend dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor ‘Buurse-zuid’.

Op basis van de inspraakverordening ligt het voorontwerpbestemmingsplan ‘Buurse-zuid’ inclusief de bijbehorende omgevingsonderzoeken voor iedereen ter inzage. Het plangebied is circa 2,7 hectare groot en is gelegen ten oosten van de Broekheurnerweg en ten noorden van de Alsteedseweg in Buurse.

Ter inzage

Met ingang van 28 mei 2009 ligt het voorontwerpbestemmingsplan ‘Buurse-zuid’ voor een periode van 2 weken voor iedereen ter inzage (tot en met 10 juni 2009). Het bestemmingsplan ligt ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis aan de Markt 3.

Tevens zijn deze stukken, voor zover digitaal aanwezig, beschikbaar gesteld voor raadpleging op de site van de gemeente Haaksbergen: www.haaksbergen.nl

Gedurende de inspraakperiode kunnen ingezetenen in de gemeente Haaksbergen en belanghebbenden reageren. Uw inspraakreactie kunt u indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 102, 7480 AC Haaksbergen. Tevens bestaat de mogelijkheid voor een mondelinge inspraakreactie. Hiervoor kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, Rogier Jacobs, telefoonnummer (053) 573 45 67.

Haaksbergen, 27 mei 2009

Burgemeester en wethouders van Haaksbergen,

K.B. Loohuis,

burgemeester.

I.C. Seuters-Koopman,

secretaris.

Naar boven