stcrt-2009-7561-001.png Kennisgeving Milieu-effectbeoordelingsbesluit

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hof van Twente maken bekend dat zij hebben besloten dat voor de m.e.r.-beoordelingsplichtige activiteiten van Grefte Vastgoed Markelo B.V. voor een vleeskuikenhouderij aan de Boswinkelsweg 4 te Markelo, geen Milieueffectrapport behoeft te worden opgesteld.

Mogelijkheid van bezwaar

Op grond van artikel 6:3 Algemene wet bestuursrecht kan tegen de beslissing dat geen MER behoeft te worden gemaakt, geen bezwaar of beroep worden ingediend, tenzij deze beslissing de direct belanghebbenden, zijnde de initiatiefnemer tot deze activiteiten (Grefte Vastgoed Markelo B.V.), los van de te nemen beschikking op de aanvraag om milieuvergunning, rechtstreeks in zijn of haar belang treft.

Diegene kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na de datum van verzending van het besluit van het college (26 mei 2009), schriftelijk en gemotiveerd bezwaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB te Goor. Na het indienen van een bezwaarschrift kunt u tevens om een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

27 mei 2009

Burgemeester en wethouders van Hof van Twente,

H. Kok,

burgemeester.

G. Twickler,

secretaris.

Naar boven