stcrt-2009-7542-001.png Ter inzage Partiële herziening bestemmingsplan Westermeer

Burgemeester en wethouders van Skarsterlân maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 29 mei 2009 gedurende 6 weken voor iedereen bij de centrale balie van het gemeentehuis Herema State 1 te Joure ter inzage ligt het ontwerpraadsbesluit met de ‘Partiële herziening van het bestemmingsplan Joure-Westermeer (Geert Knolweg 15)’.

Het ontwerp is een correctie op het bestemmingsplan Joure-Westermeer (2008) waarbij de plankaart in overeenstemming wordt gebracht met de feitelijke situatie .Het betreft een kleine onderlinge verschuiving van de bestemmingen Wonen 1, Tuin en Groen ten aanzien van het perceel Geert Knolweg 15 Joure.

U kunt het plan ook inzien via de gemeentelijke website (www.skarsterlan.nl/lopende projecten). Een ieder kan gedurende genoemde termijn van terinzageligging bij de gemeenteraad zienswijzen naar voren brengen op het ontwerpbestemmingsplan op de volgende wijze:

  • schriftelijk (adres: Herema State 1 , 8500 AC Joure;postadres: postbus 101, 8500 AC Joure);

  • per e-mail (e-mailadres: info@skarsterlan.nl) onder vermelding van zienswijze ontwerpbestemmingsplan Geert Knolweg 15.

Tevens is er een mogelijkheid om binnen genoemde termijn van terinzageligging mondeling een zienswijze in te dienen na telefonische afspraak via het afsprakenburo (tel. 0513 481325) met de afdeling Ruimte. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Joure, 27 mei 2009

Burgemeester en wethouders van Skarsterlân,burgemeester,

G.J. Kuiper.

Secretaris,

E. Blaauw.

Naar boven