Besluit van de Minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer en van de Minister voor Wonen, Wijken en Integratie van 29 april 2009, nr. FEZ-2009032548, houdende wijziging van het Besluit mandaat, volmacht en machtiging VROM 2008

De Minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer en de Minister voor Wonen, Wijken en Integratie,

Gelet op het Organisatiebesluit VROM 2008;

Gelet op de artikelen 10:3, 10:9, eerste lid, en 10:12 van de Algemene wet bestuursrecht en artikel 32, vierde lid, van de Comptabiliteitswet 2001;

Besluiten:

ARTIKEL I

Het Besluit mandaat, volmacht en machtiging VROM 2008 wordt als volgt gewijzigd:

A

Artikel 6 wordt als volgt gewijzigd:

1. Er wordt een lid toegevoegd, luidende:

  • 7. Onverminderd artikel 3 is de directeur Financiële en Economische Zaken, bedoeld in artikel 1.4 van de bijlage ‘Nadere uitwerking organisatiestructuur en taken’ bij het Organisatiebesluit VROM 2008 bevoegd tot het, in opdracht van de beslissingsbevoegde functionaris, opstellen en ondertekenen van inkoopopdrachten tot een maximum bedrag van € 15.000,– inclusief BTW. De directeur Financiële en Economische Zaken kan zijn bevoegdheid doorverlenen aan onder hem ressorterende functionarissen.

ARTIKEL II

Dit besluit treedt in werking met ingang van de tweede dag na de dagtekening van de Staatscourant, waarin het wordt geplaatst.

Dit besluit zal met de toelichting in de Staatscourant worden geplaatst.

De Minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer,

J.M. Cramer.

De Minister voor Wonen, Wijken en Integratie,

E.E. van der Laan.

TOELICHTING

De directeur Financiële en Economische Zaken krijgt de bevoegdheid om in opdracht van het bevoegd gezag inkoopopdrachten tot een maximum bedrag van € 15.000,– inclusief BTW te ondertekenen, waarmee het werkproces efficiënter kan worden ingericht. De directeur Financiële en Economische Zaken kan zijn bevoegdheid doorverlenen aan onder hem ressorterende functionarissen.

De Minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer,

J.M. Cramer.

De Minister voor Wonen, Wijken en Integratie,

E.E. van der Laan.

Naar boven