stcrt-2009-7517-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Oosterbierum – Hoarnestreek 3–5’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het Ontwerpbestemmingsplan ‘Oosterbierum – Hoarnestreek 3−5’ met bijbehorende stukken met ingang van 28 mei 2009 gedurende zes weken voor een ieder tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij de afdeling Bouwen en Milieu, Harlingerweg 18 te Franeker ter inzage ligt. Ook is het ontwerpbestemmingsplan met bijlagen digitaal beschikbaar op www.franekeradeel.nl.

Het bestemmingsplan ‘Oosterbierum − Hoarnestreek 3–5’ geeft een planologischjuridische regeling voor de het perceel plaatselijk bekend Hoarnestreek 3−5 te Oosterbierum.

Het doel van dit bestemmingsplan is de splitsing van één woning in twee wooneenheden.

Tijdens de termijn van terinzageligging van het plan kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling zijn zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de Gemeenteraad, Postbus 58, 8800 AB FRANEKER.

Degene die mondeling zijn zienswijze kenbaar wil maken kan zich, gedurende de termijn van terinzagelegging van het plan, wenden tot mevrouw J. Wijmenga van de afdeling Bouwen en Milieu (telefoon 0517-380405).

Franeker, 27 mei 2009

Burgemeester en wethouders voornoemd,

M.J. Haveman,

burgemeester.

H.J.J. de Jong,

secretaris.

Naar boven