stcrt-2009-7511-001.png Bestemmingsplan Poeldijk Westhof

Het college van Westland heeft besloten:

  • het bebouwingspercentage als genoemd in artikel 9 lid 2.2 onder i van het bestemmingsplan Poeldijk Westhof fase 1, voor een gedeelte van de binnen het uitwerkingsplan Poeldijk Westhof fase 1 gelegen kavels, te wijzigen van 25% in 30%;

  • tot het verlenen van vrijstelling van het bestemmingsplan Poeldijk Westhof voor het nader aangeven van gebieden waarin geen sprake is van archeologische waarden;

  • tot vaststelling van het uitwerkingsplan Poeldijk Westhof fase 1. In dit uitwerkingsplan wordt fase 1 van het bestemmingsplan Poeldijk Westhof uitgewerkt van een globale naar een gedetailleerde regeling.

De bovengenoemde besluiten hebben betrekking op een gedeelte van het bestemmingsplan Poeldijk Westhof, vastgesteld door de gemeenteraad van Westland op 30 augustus 2005. Het plangebied ligt aan de noordoostzijde van de dorpskern van Poeldijk. De noordelijke plangrens wordt gevormd door de rotonde van de Paul Captijnlaan/Ackelweg en de Verburghlaan, de zuidoostelijke plangrens wordt gevormd door de Langesloot, de zuidwestkant wordt begrensd door de Ruijtbaan en de noordwestkant door de Verburghlaan.

Inzien van stukken

De bovengenoemde besluiten en alle relevante daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf 29 mei 2009 ter inzage bij het Serviceloket in het gemeentekantoor in ’s-Gravenzande (Van Geeststraat 1). Openingstijden:

  • maandag van 11.00 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 16.00 uur

  • dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Ook kunt u hiervoor onze website raadplegen. Kijk op www.gemeentewestland.nl → Wonen en Leven → Bouwen en Wonen → Bestemmingsplannen.

Beroep instellen

Belanghebbenden kunnen vanaf 29 mei 2009 gedurende de termijn van 6 weken (= tot en met 9 juli 2009) schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat ondanks het beroepschrift het goedkeuringsbesluit daags na afloop van de beroepstermijn in werking treedt, tenzij gedurende beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak is ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking tot op dat verzoek is beslist.

Westland/Naaldwijk, 28 mei 2009

Burgemeester en wethouders van Westland,

de secretaris,

M. van Beek.

De burgemeester,

J. van der Tak.

Naar boven