stcrt-2009-7492-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Beerzerveld, omgeving Schuurmanstraat’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ommen maken bekend dat vanaf donderdag 28 mei 2009 het ontwerpbestemmingsplan ‘Beerzerveld, omgeving Schuurmanstraat’ met bijbehorende stukken gedurende 6 weken ter inzage ligt in het gemeentehuis bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, Chevalleraustraat 2 in Ommen.

Het ontwerpbestemmingsplan en toelichting zijn tevens elektronisch te raadplegen op de website van de gemeente Ommen: www.ommen.nl. De bijbehorende stukken, voor zover digitaal beschikbaar, worden tevens langs deze weg ter beschikking gesteld. Voor zover dit niet het geval is wordt in de toelichting aangegeven op welke wijze en waar het analoge stuk beschikbaar is.

Het plan heeft betrekking op het nieuwe woongebied ten zuidwesten van de kern Beerzerveld in aansluiting op de nabij gerealiseerde nieuwbouw woningen en het omvat het creëren van extra nieuwe bouwkavels voor zowel vrijstaande woningen als meer aaneen te bouwen woningen.

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Ommen. Een schriftelijke zienswijze kan worden gestuurd naar de gemeenteraad van Ommen, Postbus 100, 7730 AC Ommen.

Een mondelinge zienswijze kan uitsluitend worden ingebracht via de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt via het secretariaat, T (0529) 45 91 78.

Het ontwerpbestemmingsplan met ontwerpvaststellingsbesluit liggen vanaf donderdag 28 mei 2009 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, Chevalleraustraat 2 in Ommen. Het ontwerpbestemmingsplan met ontwerpvaststellingsbesluit zijn tevens elektronisch te raadplegen op de website van de gemeente Ommen: www.ommen.nl.

Naar boven