stcrt-2009-7481-001.png Goedkeuring Bestemmingsplan Oostwijk-Noord

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen maken ingevolge het bepaalde in artikel 28 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend, dat Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland bij besluit van 28 april 2009, kenmerk PZH-2009-315266A, het bestemmingsplan Oostwijk-Noord heeft goedgekeurd.

Het besluit van Gedeputeerde Staten en het bestemmingsplan liggen met ingang van donderdag 28 mei 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij de receptie van het Stadskantoor aan de Industrieweg 9 van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren van 08.30–17.00 uur.

Binnen genoemde termijn van terinzagelegging kan tegen het besluit van Gedeputeerde Staten inzake goedkeuring, beroep worden ingesteld bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit beroep kan worden ingesteld door diegenen die zich tijdig met bedenkingen tot Gedeputeerde Staten hebben gewend, alsmede door belanghebbenden die kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest. Het beroepschrift dient in tweevoud te worden ingediend. Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift wordt van de zijde van de afdeling Bestuursrechtspraak griffierecht in rekening gebracht.

Ingevolge artikel 28, lid 7 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening treedt het besluit van gedeputeerde Staten inzake goedkeuring in werking, daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Binnen genoemde termijn kan de indiener van een beroepschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. In dat geval treedt het goedkeuringsbesluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Vlaardingen, 27 mei 2009

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen.

Naar boven