stcrt-2009-7478-001.png Vastgesteld bestemmingsplan 6e partiële herziening bestemmingsplan Elzenburg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oss maken bekend dat de gemeenteraad op 14 mei 2009 het bestemmingsplan ‘6e partiële herziening bestemmingsplan Elzenburg’ heeft vastgesteld. De herziening betreft een aanvulling van de voorschriften van het bestemmingsplan Elzenburg met een algemeen gebruiksverbod.

Ter inzage

Het raadsbesluit en het bestemmingsplan liggen met ingang van 28 mei 2009 gedurende 6 weken voor iedereen ter inzage bij de balie Publieksvoorlichting, gevestigd in het gemeentehuis aan de Raadhuislaan 2 in Oss, geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur, op donderdag van 9.00 uur tot 19.00 uur. De stukken zijn ook te vinden op de gemeentelijke website www.oss.nl onder het thema leven en wonen/bouwen en wonen/bestemmingsplannen.

Beroep

Gedurende de hierboven genoemde termijn van zes weken kan een belanghebbende tegen het besluit over de vaststelling van het bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht over het ontwerpbestemmingsplan kan geen beroep instellen. Een beroep heeft geen schorsende werking. De indiener van een beroepschrift kan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. De voorzitter kan dit doen als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Een dergelijk verzoek dient te worden gestuurd naar Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het bestemmingsplan treedt in werking op de dag na de dag waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn ook een verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, wordt de werking van het betreffende besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven