stcrt-2009-7463-001.png Kennisgeving Bestemmingsplan Uitbreiding kerkgebouw

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Hoek van Holland maakt bekend dat met ingang van vrijdag 22 mei 2009 gedurende een periode van zes weken op werkdagen (dus tot en met donderdag 2 juli 2009) het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Uitbreiding Kerkgebouw Prins Hendrikstraat 191’ (met bijbehorende stukken) voor een ieder ter inzage ligt bij:

  • de deelgemeente Hoek van Holland, Prins Hendrikstraat 161 te Hoek van Holland.

Op 1 juni 2009 (Tweede Pinksterdag is het deelgemeentehuis gesloten).

Openingstijden van het deelgemeentehuis zijn: maandag t/m vrijdag van 8.30 uur–16.00 uur. Het ontwerpbestemmingsplan kan tevens worden ingezien op de internetsite: www.wonen.rotterdam.nl.

De protestantse gemeente Hoek van Holland is op dit moment gevestigd in twee kerkgebouwen. Beide gemeenschappen zullen in de toekomst verder gaan op de locatie Prins Hendrikstraat 191. Door deze samenvoeging bestaat er behoefte aan uitbreiding van de bebouwing op deze locatie. De uitbreiding fungeert tevens als verbinding c.q. ontmoetingsruimte tussen het nu nog separaat aanwezige verenigingsgebouw ‘Irene' en de kerk. De noodzakelijke uitbreiding past niet in het geldende bestemmingsplan. Om het plan te kunnen realiseren is het opstellen van een project bestemmingsplan noodzakelijk.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk, dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen kenbaar maken aan de deelgemeenteraad.

  • a) Schriftelijke zienswijzen dienen te worden geadresseerd aan de deelgemeenteraad van de deelgemeente Hoek van Holland, Postbus 10, 3150 AA te Hoek van Holland.

  • b) Zij die mondeling willen reageren kunnen dat, na telefonische afspraak, ten kantore van de deelgemeente Hoek van Holland. Voor het maken van een afspraak kunt u mevr. M. van Dijk op maandagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur op 0174-315123 bellen.

Hoek van Holland, 12 mei 2009

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Hoek van Holland.

Naar boven