stcrt-2009-7461-001.png Ontwerpbestemmingsplan Kilianusstraat kavel 185 te Stein

Burgemeester en Wethouders van Stein maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van donderdag 28 mei 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Kilianusstraat kavel 185 te Stein’.

Het ontwerpbestemmingsplan maakt de bouw van één woning mogelijk op een van de laatste bouwkavels in het plangebied Elserveld/Meeldert (deelgebied Meeldert).

Het bestemmingsplan regelt de bouw van de woning volgens dezelfde bouwregels op grond waarvan de overige woningen in het gebied zijn gebouwd en is qua omvang beperkt tot het kadastrale perceel waarop de bouw zal plaatsvinden.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf donderdag 28 mei 2009 tot en met woensdag 8 juli 2009 ter inzage tijdens de openingstijden:

  • in het gemeentehuis (Afdeling Publiekszaken), Stadhouderslaan 200 te Stein.

Tevens is het ontwerpbestemmingsplan digitaal te raadplegen via www.gemeentestein.nl (actueel → bekendmakingen → Ruimtelijke Ordening).

Zienswijzen

Gedurende voormelde termijn van tervisielegging kan een ieder zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerp schriftelijk kenbaar maken bij de gemeenteraad van Stein.

Schriftelijke reacties moeten worden gericht aan: Gemeenteraad van Stein, Postbus 15, 6170 AA Stein. Mondelinge reacties kunnen tijdens kantooruren worden ingebracht (tel. 046-4359265).

Degenen die hun zienswijze kenbaar hebben gemaakt worden door de gemeenteraad in de gelegenheid gesteld tot het geven van een nadere mondelinge toelichting in de reguliere vergadering van de commissie VRO.

Stein, mei 2009

A.C. Barske,

burgemeester.

M.M.H. Bisschops,

secretaris.

Naar boven