stcrt-2009-7457-001.png Ontwerpbestemmingsplannen ter inzage

Vanaf donderdag 28 mei 2009 liggen de volgende ontwerpbestemmingsplannen gedurende 6 weken ter inzage bij het loket Bouwen en Wonen in het gemeentehuis te Hardenberg en zijn ze te raadplegen op www.hardenberg.nl → bouwen en wonen → ruimtelijke plannen.

Partiële herziening bestemmingsplan Dedemsvaart-Zuid (Parcours)

  • Het bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied ten zuiden van de kern Dedemsvaart en wordt onder meer omsloten door de Oostwijk, De Veenderij en het Zuiderbos. Het plan maakt – in het kader van het project Ruimte voor Ruimte – de bouw van 40 vrijstaande woningen mogelijk. Deze herziening is bedoeld om op bepaalde kavels de bouwmogelijkheden te verruimen.

Marslanden, Wonen II, kavels deelgebied De Vlinder

  • Het bestemmingsplan heeft betrekking op de bouwkavels Erve Ruitminck 7, 9 en 13 t/m 17 (oneven) en Erve Nijsinck 31 te Hardenberg (woonwijk Marslanden) en is bedoeld om vrijstaande woningen te realiseren, die aansluiten op het op 31 januari 2006 vastgestelde beeldkwaliteitsplan. In dit plan zijn ook de woningen Erve Ruitminck 5 en 11 en Erve Nijsinck 33, die met een vrijstelling ex artikel 19 WRO zijn gebouwd, opgenomen.

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt bij het loket Bouwen en Wonen, telefoon 0523-289396. In de zienswijzen moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijzen betrekking hebben.

Naar boven