stcrt-2009-7452-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Helsdingen’

Burgemeester en wethouders van Vianen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet op de ruimtelijke ordening bekend dat ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan

‘Helsdingen’

Het plangebied ligt binnen de bebouwde kom van kern Vianen, ten westen van de rijksweg A2 en de Helsdingse plas. Het plangebied is circa 6 hectare groot en omvat de gronden van het huidige sportcentrum Helsdingen. Het gebied wordt aan de noordzijde begrensd door de Uithoflaan, aan de oostzijde door de Monnikendreef met haar beeldbepalende platanen, aan de zuidzijde door de Helsdingse Achterweg en aan de westzijde door Het Slijk.

Het ontwerp bestemmingsplan ‘Helsdingen’ zal met ingang van 27 mei 2009 gedurende zes weken (tot 8 juli 2009) ter inzage liggen op het gemeentehuis aan de Voorstraat 30 te Vianen. Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal raadpleegbaar op internet via de website www.vianen.nl.

Gedurende de inzagetermijn is een ieder gerechtigd mondeling en schriftelijk zienswijzen ten aanzien van het ontwerp bestemmingsplan in te dienen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen kunt u opsturen naar de gemeenteraad van Vianen, Postbus 46, 4130 EA Vianen.

Naar boven