stcrt-2009-7444-001.png Rectificatie ontwerpbestemmingsplan Bloemendaal

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de publicatie van 8 april j.l. over de vaststelling van bestemmingsplan Bloemendaal vervalt. Om aan de formele eisen van de bestemmingsplanprocedure te voldoen is het nodig de procedure voor een deel opnieuw te doen. Daarom wordt het ontwerpbestemmingsplan Bloemendaal opnieuw met de hierbij behorende stukken van 14 mei tot en met 24 juni 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage gelegd tijdens openingsuren bij de Stadswinkel Buytenerf, Klein Amerika 20 te Gouda. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens te raadplegen/downloaden op de website van de gemeente Gouda, www.gouda.nl/bekendmakingen.

Vanwege een formele eis in de procedure (de bekendmaking voor het ontwerpbestemmingsplan heeft niet gelijktijdig in de Goudse Post en Staatscourant gestaan) hebben wij besloten om het vastgestelde bestemmingsplan opnieuw als ontwerp ter inzage te leggen. Het vastgestelde bestemmingsplan wordt als ontwerp ter inzage gelegd en niet de oorspronkelijke versie. Dit houdt in dat de eerder ingediende reacties zijn verwerkt, conform de nota beantwoording zienswijzen en de behandeling in de raad. Door het opnieuw doorlopen van de procedure is het echter wel noodzakelijk dat u nogmaals uw zienswijze kenbaar maakt als u vindt dat de ingediende opmerkingen niet voldoende zijn verwerkt. Dit omdat wij de reeds ingediende zienswijzen niet mogen meenemen.

Het plangebied van bestemmingsplan Bloemendaal bestaat uit de woonwijk Bloemendaal, (de bebouwing langs) de Bloemendaalseweg en het Groenhovenpark. Het bestemmingsplan Bloemendaal is een conserverend bestemmingsplan.

Gedurende deze termijn is het voor een ieder mogelijk (bij voorkeur) schriftelijk zienswijzen in te dienen omtrent het ontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke zienswijzen kunt u verzenden aan de gemeenteraad, ter attentie van de afdeling Gebiedsontwikkeling, postbus 1086, 2800 BB Gouda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via mevrouw W. Hensema, telefoonnummer: 0182-588661.

Naar boven