stcrt-2009-7347-001.png Onherroepelijk bestemmingsplan Parapluherziening NAM Leidingen

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt bekend dat het bestemmingsplan Parapluherziening NAM Leidingen, vastgesteld door de gemeenteraad op 10 maart 2009, onherroepelijk is geworden.

Het plan omvat de bovengrondse infieldleidingen en de ondergrondse waterafvoerleiding. De bovengrondse infieldleidingen zijn gelegen in de oostelijke hoek van de gemeente Coevorden, grenzend aan de gemeente Emmen. De gronden waar de infieldleidingen komen te lopen zijn in gebruik als agrarisch gebied. Daarnaast worden enkele wegen en watergangen doorkruist.

De ondergrondse waterafvoerleiding komt aan de oostkant de gemeente Coevorden binnen, loopt richting Coevorden, passeert Coevorden ter hoogte van bedrijventerrein Heege west en takt ten zuiden van Coevorden vervolgens aan op de reeds bestaande leiding richting Twente.

Het bestemmingsplan ligt vanaf 28 mei 2009 ter inzage tijdens de openingstijden op werkdagen van 08.30 tot 12.00 uur en op donderdag tevens van 16.00 tot 18.00 uur, bij de afdeling Publieksservice, team Bouw en Milieu, in het gemeentehuis van Coevorden, locatie De Spinde (Hoofdstraat 2) te Dalen. Het bestemmingsplan is tevens digitaal in te zien via www.coevorden.nl/ruimtelijkeplannen.

Coevorden, 27 mei 2009

Naar boven