stcrt-2009-7346-001.png Ontwerpbestemmingsplan Eikenburg 1

Burgemeester en wethouders van Eersel maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Eikenburg 1 met ingang van 28 mei 2009 gedurende 6 weken ter inzage ligt bij de gemeentebalie. Op basis van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening. Het ontwerp met bijbehorende stukken is ook digitaal in te zien op www.eersel.nl.

Waar gaat het bestemmingsplan over?

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in een juridisch planologische regeling voor het perceel Eikenburg 1 te Eersel.

In oktober 2008 is het bestemmingsplan ‘Kom Eersel’ vastgesteld. In de praktijk blijkt dat de aanduiding welke is opgenomen op de locatie Eikenburg 1 in Eersel, niet in overeenstemming is met de huidige situatie. In het bestemmingsplan Kom Eersel is deels een uitgebreidere horecafunctie mogelijk gemaakt dan op deze locatie wenselijk is. Het huidige gebruik is echter niet bestemd, waardoor deels een te krappe bestemming voor het betreffende perceel is opgenomen.

Om deze geconstateerde afwijking te herstellen is een partiële herziening van het bestemmingsplan ‘Kom Eersel’ de geëigende weg.

Wilt u een zienswijze hierover kenbaar maken?

Binnen de genoemde termijn kan een ieder naar schriftelijk (niet per e-mail) een zienswijze op het ontwerp kenbaar maken bij de gemeenteraad, postbus 12, 5520 AA Eersel. U kunt ook mondeling uw zienswijze kenbaar maken, u moet dan -ook binnen de genoemde termijn- contact opnemen met mevrouw C. van der Krieken, afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, team Ruimte. U kunt haar bereiken via (0497) 531 300.

Naar boven