stcrt-2009-7316-001.png Wijziging bestemming Dorpsstraat 187 te Winkel

Burgemeester en wethouders van Niedorp hebben besloten de gronden achter het perceel Dorpsstraat 187 overeenkomstig artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening te wijzigen naar de functie ‘Bebouwing voor agrarische doeleinden’. Deze wijziging heeft betrekking op het bestemmingsplan ‘Winkel 1985’ en zal als bijlage bij dit plan worden opgenomen.

Het wijzigingsbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen gedurende een periode van zes weken, te weten van 25 mei tot 6 juli 2009, ter inzage bij bureau VROM op het gemeentehuis van Niedorp, De Meet 1 te Nieuwe Niedorp. Het beroep kan worden ingesteld door diegenen die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in de gelegenheid waren om zienswijzen in te dienen tegen het voornemen om het wijzigingsbesluit te nemen. Voor het instellen van beroep zijn leges verschuldigd.

Belanghebbenden kunnen gedurende zes weken beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift dient te worden ondertekend en bevat in ieder geval naam, adres, datum, een omschrijving van het bestreden besluit en de gronden van het beroep. Wanneer een beroepschrift is ingediend, kunnen belanghebbenden een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de raad van State.

Niedorp, 22 mei 2009

Burgemeester en wethouders van Niedorp.

Naar boven