stcrt-2009-7315-001.png Bestemmingsplan ‘Gytsjerk centrum’

Gedeputeerde Staten van Fryslân hebben op 12 mei 2009 het Bestemmingsplan ‘Gytsjerk centrum’ goedgekeurd. Dit bestemmingsplan was op 27 november 2008 door de gemeenteraad vastgesteld. Het bestemmingsplan en het besluit van Gedeputeerde Staten liggen met ingang van 28 mei 2009 zes weken lang ter inzage. Iedereen kan in die periode het plan inzien op het gemeentehuis te Burgum, bij de balie Bouwen en Wenjen.

Tegen het besluit van gedeputeerde staten kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag). Dat moet schriftelijk gebeuren, binnen de hierboven genoemde termijn van 6 weken.

Bij de Voorzitter van dezelfde Afdeling kan tegelijkertijd een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend. Gevolg van zo’n verzoek is, dat het besluit van Gedeputeerde Staten niet in werking treedt, totdat op dat verzoek is beslist.

Beroep kan worden ingesteld door degenen die tijdig hun bedenkingen tegen het bestemmingsplan bij Gedeputeerde Staten hebben ingediend. Dat geldt ook voor belanghebbenden, die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat geweest zijn om hun bedenkingen tegen het bestemmingsplan bij Gedeputeerde Staten in te dienen.

Naar boven