stcrt-2009-7250-001.png Wet ruimtelijke ordening Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan ‘Woonzorgcentrum De Beemden’

Burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel maken bekend dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening van 25 mei tot en met 5 juli 2009 ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Woonzorgcentrum De Beemden’

Het ontwerpbestemmingsplan wordt in procedure gebracht op verzoek van de Zorggroep Elde. Het bestemmingsplan betreft de uitbreiding van de psychogeriatrische verpleegafdeling van Woonzorgcentrum De Beemden in Sint-Michielsgestel met 14 kamers in één bouwlaag. De uitbreiding zal plaats vinden aan de noordoostelijke zijde van het complex.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage op het gemeentehuis bij de balie Vergunningen en Handhaving, Meanderplein 1 in Sint-Michielsgestel, op werkdagen van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Tevens kunt u het plan langs elektronische weg inzien op de website van de gemeente (www.sint-michielsgestel.nl) onder ‘bekendmakingen’.

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling een gemotiveerde zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Sint-Michielsgestel, postbus 10.000, 5270 GA in Sint-Michielsgestel. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer J. Roozen van de afdeling Ontwikkeling, telefoonnummer: 073-5531630.

Sint-Michielsgestel, 20 mei 2009

Burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel,

de secretaris,

A.H.P.G. van de Kerkhof.

De burgemeester,

J.C.M. Pommer.

Naar boven