stcrt-2009-7237-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘1e Partiële Herziening Bestemmingsplan Bedrijventerrein’

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Urk maken, ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 3.12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat met ingang van 22 mei 2009, het ontwerpbestemmingsplan ‘1e Partiële Herziening Bestemmingsplan Bedrijventerrein’, gedurende zes weken voor iedereen ter inzage ligt.

Het plangebied van het ontwerpbestemmingsplan omvat gronden begrensd door Het Scheer, De Meer en De Riepel en gronden begrensd door Abbert, Ensgat en Malzwin. Het ontwerp bestemmingsplan voorziet in de omzetting van bedrijfsgronden van milieucategorie 3 en 4 voor voedselverwerkende bedrijven naar bedrijfsgronden van milieucategorie 3 en 4 voor niet-voedselverwerkende bedrijven. Voor het overige wordt het bestaande beleid in het plangebied niet gewijzigd.

Het ontwerpbestemmingsplan kan vanaf 22 mei 2009 tot en met 2 juli 2009 tijdens openingstijden worden ingezien bij het Gemeenteportaal, Afdeling Publiekszaken, Singel 9 te Urk. Daarnaast kan het ontwerpbestemmingsplan worden ingezien op de gemeentelijke website: www.urk.nl, onder ‘visie en beleid’ → ‘bestemmingsplannen’. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Ontwikkeling en Advies, tel. 0527-689868. Gedurende deze termijn kan iedereen mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Urk, Postbus 77, 8320 AB te Urk, onder vermelding van ‘ontwerpbestemmingsplan 1e Partiële Herziening Bestemmingsplan Bedrijventerrein’ en moeten voor het einde van de termijn worden ingediend, dan wel ter post te zijn bezorgd. De zienswijzen moeten voorzien zijn van een duidelijke en volledige vermelding van naam, adres en motivering. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan contact opgenomen worden met de afdeling Ontwikkeling en Advies, tel. 0527-689868.

Urk, 20 mei 2009

Burgemeester en wethouders van Urk,

J. Kroon,

burgemeester.

M. Bogerd,

secretaris.

Naar boven