stcrt-2009-7236-001.png Voorbereiding bestemmingsplan Gemeenelandsweg 46–48

Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van de gemeente Wieringen kennis dat zij een bestemmingsplan voor het perceel Gemeenelandsweg 46–48 voorbereiden.

Het plangebied betreft het perceel Gemeenelandsweg 46–48. In dit bestemmingsplan wordt de bestaande stolp gerestaureerd en wordt de bestaande woning een aantal meters in westelijke richting herbouwd.

Op grond van artikel 1.3.1 lid 2 Bro melden wij hier dat (op dit moment) geen gelegenheid wordt geboden zienswijzen omtrent dit voornemen naar voren te brengen. Het ontwerpbestemmingsplan zal in de zomer van 2009 gedurende zes weken ter inzage worden gelegd op het gemeentehuis te Hippolytushoef en is dan ook raadpleegbaar op de gemeentelijke site www.wieringen.nl. Het ter inzage leggen van het ontwerpbestemmingsplan zal worden gepubliceerd in de Wieringer Courant, de Staatscourant en op de gemeentelijke site. Op dat moment is het ook mogelijk om zienswijzen in te dienen.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling Grondgebiedzaken (mevrouw G. van Deutekom-de Lepper, tel: 0227-594381).

Hippolytushoef, 20 mei 2009

J. Wittink,

secretaris.

M.J.P. van Kampen-Nouwen,

burgemeester.

Naar boven