stcrt-2009-7216-001.png Bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Schneidersbos te Delden’ onherroepelijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hof van Twente maken bekend dat het door de gemeenteraad bij besluit van 10 februari 2009 vastgestelde bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Schneidersbos te Delden’ onherroepelijk is geworden.

De op dit moment voor het bedrijventerrein Schneidersbos geldende bestemmingsplannen zijn verouderd en sluiten niet meer aan op de huidige wetgeving. Aanleiding voor het opstellen van het bestemmingsplan voor het bedrijventerrein Schneidersbos is het vastleggen van (legaal) bestaand gebruik en bestaande functies in een actuele bestemmingsregeling.

Het plan heeft betrekking op het bestaande bedrijventerrein Schneidersbos te Delden en de aanliggende tracés van de spoorlijn, de Europalaan en het Twentekanaal.

Het vastgestelde plan heeft met ingang van 26 maart 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage gelegen. Omdat van de daarbij geboden mogelijkheid beroep in te stellen c.q. een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State geen gebruik is gemaakt, is het bestemmingsplan met ingang van de dag waarop de beroepstermijn is afgelopen, te weten 7 mei 2009, in werking getreden.

Het bestemmingsplan (inclusief eventueel bijbehorende bijlagen) ligt voor een ieder ter inzage in het gemeentelijk informatiecentrum, de Höfte 7 te Goor (op maandag van 12.00 tot 19.30 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).

Het plan is ook in te zien op www.hofvantwente.nl.

20 mei 2009

Burgemeester en wethouders van Hof van Twente,

H. Kok,

burgemeester.

G. Twickler,

secretaris.

Naar boven