stcrt-2009-7215-001.png Ontwerp Partiële herziening bestemmingsplan Wormer Oost en Midden

Het college van B&W heeft ingestemd met het ontwerp van de partiële herziening van het bestemmingsplan ‘Wormer Oost en Midden’ en heeft besloten hiervoor een procedure te starten zoals voorgeschreven in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.

Het ontwerp van de partiële herziening bevat een gedeeltelijke herziening van het bestemmingsplan ‘Wormer Oost en Midden’ en heeft betrekking op een zestal locaties langs het lint van de Dorpsstraat te Wormer.

Het ontwerp van de partiële herziening wordt overeenkomstig bepaald is in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van 21 mei 2009 gedurende een periode van 6 weken ter inzage gelegd in het gemeentehuis van Wormerland aan de Koetserstraat 3 te Wormer en op de website www.wormerland.nl.

Gedurende deze ter inzage termijn van 6 weken kan een ieder tot 2 juli 2009 bij de gemeenteraad schriftelijk zienswijzen tegen de partiële herziening van het bestemmingsplan naar voren brengen. Dit kan ook mondeling op afspraak met de heer E. Bressers, taakveld Ruimtelijke Ordening telefoon: (075) 6429022.

Wormerland, 19 mei 2009

Burgemeester en wethouders voornoemd,

P. Tange,

burgemeester.

M. van den Hende,

secretaris.

Naar boven