Ridderkerk

Voorontwerpbestemmingsplan ‘Bolnes Maasoever Oost’

Het college van burgemeester en wethouders van Ridderkerk maakt op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend, dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor ‘Bolnes Maasoever Oost’.

Het betreft een herziening van het bestemmingsplan Bolnes-Ringdijk 1997 voor het gebied tussen de rivier de Nieuwe Maas, landgoed Het Huys ten Donck, de Benedenrijweg en woonwijk Park Maasdonck, alsmede een deel van het aangrenzende water van de Nieuwe Maas. Aanleiding voor dit nieuwe bestemmingsplan is de herontwikkeling van twee voormalige bedrijfslocaties voor woningbouw in relatie tot de omliggende bedrijvigheid.

Het voorontwerpbestemmingsplan ‘Bolnes Maasoever Oost’ ligt met ingang van 25 mei 2009 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in het Gemeentelijk Service Centrum bij het loket Bouwen en Wonen (Koningsplein 1). Ook kan het voorontwerpbestemmingsplan worden ingezien via de site van de gemeente Ridderkerk (www.ridderkerk.nl/leven en wonen/ruimtelijke plannen & projecten).

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder, bij voorkeur schriftelijk, zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 271, 2980 AG Ridderkerk. Het is ook mogelijk uw zienswijze mondeling kenbaar maken. In dat geval wordt u verzocht ruim voor het verstrijken van de termijn van terinzagelegging een afspraak te maken met de afdeling Stedelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 0180-451222

Naar boven