stcrt-2009-7181-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Van Heemstraweg 33–35’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beuningen maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Van Heemstraweg 33–35’ ligt vanaf maandag 25 mei 2009 tot en met 6 juli 2009 voor eenieder ter inzage op de afdeling VROM in het gemeentehuis. U kunt het ontwerpbestemmingsplan elke werkdag tijdens de gebruikelijke openingstijden inzien of op afspraak buiten deze tijden. Voor de openingstijden verwijzen wij u naar de gemeentegids 2009 of de internetpagina van de gemeente Beuningen, www.beuningen.nl, waar het plan ook elektronisch raadpleegbaar is.

Het ontwerpbestemmingsplan wijzigt de bedrijfsbestemming naar wonen, en creëert de mogelijkheid voor de bouw van een nieuwe woning ter plaatse van het bestaande bijgebouw bij het pand met huisnummer 33.

Gedurende de termijn van 6 weken kunt u naar keuze schriftelijk of mondeling uw zienswijze omtrent het plan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Beuningen, Postbus 14, 6640 AA Beuningen. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit (ontwerpbestemmingsplan) deze betrekking heeft. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mw. M. Kroon tel. 024-6780800. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Naar boven