stcrt-2009-7159-001.png Ontwerpstructuurvisie, thema wonen (zienswijze)

Op 11 december 2008 heeft de gemeenteraad de Structuurvisie vastgesteld. De structuurvisie schetst, voor het gehele gemeentelijke grondgebied, de ruimtelijke koers op de lange termijn. Tegen de Structuurvisie is geen beroep mogelijk. De Structuurvisie is te bekijken via www.hillegom.nl onder projecten en plannen, onder structuurvisie.

De gemeenteraad maakt bekend dat de ‘ontwerpstructuurvisie, thema wonen’ voor een ieder ter inzage ligt.

De ontwerpstructuurvisie, thema wonen heeft als doel om in te spelen op woonwensen in de periode 2009–2013. De Structuurvisie, thema Wonen is een thematische uitwerking van de Structuurvisie.

Voordat de gemeenteraad de vaststelling van de structuurvisie, thema wonen behandelt, nodigt zij bewoners, belangenorganisaties en andere betrokkenen uit om hun zienswijze op de ontwerpstructuurvisie, thema wonen te geven.

Op grond van de inspraakverordening ligt de ontwerpstructuurvisie, thema wonen met ingang van donderdag 21 mei 2009 tot en met woensdag 1 juli 2009 (zes weken) voor een ieder in ons gemeentehuis in de gemeentewinkel, elke werkdag van 8.30 tot 12.30 uur en op donderdagavond van 16.00 tot 20.00 uur, ter inzage. Ook is deze te vinden op www.hillegom.nl onder projecten en plannen, onder structuurvisie.

Tijdens de ter inzage termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen aan de gemeenteraad (Postbus 32, 2180 AA Hillegom). Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht bij de afdeling Beleid en Ontwikkeling, sector ruimtelijke ordening. U kunt hiervoor een afspraak maken via telefoon: (0252) 537 316. Van de mondelinge zienswijzen maken wij een verslag.

Naar boven