stcrt-2009-7157-001.png Kennisgeving voorbereiding alsmede bekendmaking voorbereidingsbesluit bestemmingsplan bedrijventerrein Hattemerbroek – Hattems plandeel

Overeenkomstig het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van Hattem kennis van hun voornemen om een nieuw bestemmingsplan voor te bereiden voor het Hattemse plandeel van het te ontwikkelen bedrijventerrein Hattemerbroek.

Het plangebied zal globaal het driehoekige gebied beslaan tussen de Zuiderzeestraatweg, de verbindingsweg van rijksweg A50 naar rijksweg A28 en het spoorwegtracé van de Hanzelijn.

Met betrekking tot dit voornemen worden op dit moment nog geen stukken ter inzage gelegd. Omtrent dit voornemen kunnen ook nog geen zienswijzen naar voren worden gebracht. Te zijner tijd zullen, in het kader van het vooroverleg op basis van artikel 3.1.1. Bro onafhankelijke instanties in de gelegenheid gesteld worden advies uit te brengen over het voorontwerpbestemmingsplan.

In samenhang met het bovenstaande maken burgemeester en wethouders van Hattem bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van maandag 20 april 2009 officieel heeft verklaard dat voor het hiervoor genoemde plangebied een nieuw bestemmingsplan wordt voorbereid. Dit voorbereidingsbesluit op basis van artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) treedt in werking op 21 mei 2009.

Het voorbereidingsbesluit en de daarbij behorende situatietekening liggen met ingang van 20 mei 2009 voor een ieder ter inzage op het stadhuis, receptie Vergunningverlening & Handhaving. Daarnaast zijn het besluit en de situatietekening raadpleegbaar via de gemeentelijke website. Wettelijk is bepaald dat tegen het voorbereidingsbesluit geen bezwaar en beroep kan worden ingesteld.

Burgemeester en wethouders van Hattem.

Naar boven