Lansingerland

Ontwerpbestemmingsplan ‘Annie M.G. Schmidtpark’

Het college van burgemeester en wethouders van Lansingerland brengen ter kennis het volgende bestemmingsplan voor te bereiden:

  • ‘Annie M.G. Schmidtpark’

Dit bestemmingsplan betreft een planologisch-juridische regeling voor het toekomstige Annie M.G. Schmidtpark tussen de kernen Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek. De begrenzing wordt globaal gevormd door de HSL in het oosten en de Landscheiding in het westen. In het noorden vormt het kassengebied van Bleiswijk de grens en in het zuiden de gemeentegrens met Rotterdam.

Alvorens de gemeenteraad het bestemmingsplan vaststeld, heeft een ieder de mogelijkheid zijn zienswijze kenbaar te maken.

Procedure

U kunt de desbetreffende stukken met ingang van 26 mei 2009 tot en met 6 juli 2009 inzien bij de balie van de afdeling Vergunningverlening & Handhaving (V&H). De balie is gevestigd in Berkel en Rodenrijs, Raadhuislaan 1 en is geopend op werkdagen vanaf 9.00 uur tot 13.00 uur en op woensdagmiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Mocht u de betreffende stukken buiten genoemde tijden willen inzien of een nadere toelichting wensen op de betreffende stukken, dan dient u telefonisch een afspraak te maken.

De stukken zijn ook te vinden op de gemeentelijke site, www.lansingerland.nl; onder wonen en omgeving\bestemmingsplannen.

Indienen zienswijze

U kunt – gedurende de termijn van ter inzage legging – een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de Gemeente Lansingerland, ter attentie van de gemeenteraad, afdeling SO, postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze dient u telefonisch een afspraak te maken.

Voor het maken van een afspraak kunt u tijdens de genoemde openingstijden bellen via telefoonnummer (010) 800 47 26 of (010) 800 47 05.

Naar boven