stcrt-2009-7138-001.png Vaststelling bestemmingsplan ‘Buitengebied 2008’

De gemeenteraad heeft op 2 april 2009 het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2008’ gewijzigd vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan (genaamd Bestemmingsplan Buitengebied 2009) ligt met het betreffende raadsbesluit en de daarbij behorende zienswijzenota met ingang van maandag 25 mei tot en met maandag 6 juli 2009 tijdens de openingsuren ter inzage bij de balie van de afdeling ruimtelijke ontwikkeling van het gemeentehuis en bij de openbare bibliotheek Nieuw Langenbeek.

Het vastgestelde bestemmingsplan is ook te zien via de gemeentelijke website (onder Wonen, wijken en veiligheid).

Diegene die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij niet overeenkomstig artikel 23 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening juncto afdeling 3.4. van de Algemene Wet Bestuursrecht zijn/haar zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht kan gedurende de genoemde termijn van terinzagelegging bij Gedeputeerde Staten van Utrecht bedenkingen inbrengen tegen het bestemmingsplan.

Een ieder kan gedurende de genoemde termijn bij Gedeputeerde Staten bedenkingen indienen tegen de wijzigingen die bij de vaststelling in het plan zijn aangebracht.

Bedenkingen kunnen naar keuze mondeling of schriftelijk worden ingebracht. Schriftelijke bedenkingen kunnen worden gericht aan Gedeputeerde Staten van Utrecht, Postbus 80300, 3508 TH Utrecht. Voor het mondeling inbrengen van bedenkingen kan gedurende werkdagen telefonisch (tel. 030-2583136) een afspraak worden gemaakt tot drie werkdagen voor afloop van de termijn van terinzagelegging.

20 mei 2009

Het college van Leusden.

Naar boven