stcrt-2009-7112-001.png Ontwerpbestemmingsplan hoek Reijerskoop-Middelburgseweg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boskoop maken bekend dat het ontwerp bestemmingsplan Hoek Reijerskoop-Middelburgseweg vanaf 20 mei voor 6 weken voor eenieder ter visie ligt. Het ligt ter visie bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Boskoop, tijdens de gebruikelijke openingstijden. Het bestemmingsplan is op internet te vinden onder www.boskoop.nl onder ‘ruimtelijke plannen’.

Op grond van het vigerende bestemmingsplan Sierteelt bestaat de mogelijkheid om aan het Reijerskoop 353 en 355 twee woningen te realiseren. Initiatiefnemers hebben aangegeven gebruik te willen maken van de ruimere bebouwingsmogelijkheden waartoe de raad op 22 mei 2008 besloten heeft. Om hiervan gebruik te kunnen maken is een herziening van het bestemmingsplan noodzakelijk. Met de opgestelde herziening van het bestemmingsplan wordt het mogelijk op de locatie 2 woningen te realiseren met een maximale inhoud van 750 m3.

Eenieder kan bij de raad in de genoemde periode van 6 weken diens zienswijze indienen op dit ontwerp bestemmingsplan. Binnen genoemde termijn kan een ieder zijn of haar zienswijze over het ontwerpplan schriftelijk kenbaar maken bij de gemeenteraad, Postbus 5, 2770 AA, Boskoop. Als u het mondeling wenst te doen dient u hiervoor een afspraak te maken met de heer J.J. van Nuland.

Naar boven