stcrt-2009-7093-001.png Wijziging bestemmingsplan

Burgemeester en Wethouders van Wijchen maken bekend (artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening) dat zij bij besluit van 24 maart 2009 het plan ‘Wijzigingsplan ex artikel 4.5.7 bestemmingsplanvoorschriften jo. artikel 11 WRO’ hebben vastgesteld, dat de wijziging van de bestemming van agrarisch gebied naar natuurgebied beoogt, op het perceel langs de Nieuwe Wetering en de Woezikse Leigraaf nabij de Stompendijk in Bergharen. Op 23 april 2009 hebben de Gedeputeerde Staten van Gelderland het vorenvermeld wijzigingsplan goedgekeurd.

Met ingang van donderdag 21 mei 2009 ligt dit goedkeuringsbesluit met het vastgestelde wijzigingsplan gedurende 6 weken voor eenieder op het gemeentekantoor ter inzage. Tijdens de inzagetermijn kunt u een schriftelijk beroepschrift indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500 EA Den Haag), wanneer u tijdig een zienswijze heeft ingediend bij het college van Wijchen of belanghebbende bent en aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig een zienswijze bij het college van Wijchen in te dienen.

Het besluit van Gedeputeerde Staten treedt in werking na het aflopen van de beroepstermijn. Ook kunt u, tijdens de beroepstermijn, een verzoek om een voorlopige voorziening richten aan de voorzitter van genoemde afdeling. Het besluit treedt niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Wijchen, 20 mei 2009

Burgemeester en wethouders van Wijchen,

G.H.W. Noordewier,

burgemeester.

J.W.M. van der Knaap,

secretaris.

Naar boven