stcrt-2009-7086-001.png ‘Bestemmingsplan Buitengebied 1998 – Wijzigingsplan Winschoterweg 2’

Wijzigingsplan ex artikel 11 WRO

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij voornemens zijn het bestemmingsplan ‘Buitengebied 1998’ te wijzigen. Hiervoor is op 6 mei 2009 het ontwerpwijzigingsplan ‘Bestemmingsplan Buitengebied 1998 ─ Wijzigingsplan Winschoterweg 2’ vastgesteld. Het wijzigingsplan heeft betrekking op het perceel aan de Winschoterweg 2 te Blijham, kadastraal bekend als gemeente Wedde, sectie I, nummer 1874.

Het wijzigingsplan voorziet in het verwijderen van het westelijke deel van het bouwperceel en dit deel aan de noordkant toevoegen. Qua oppervlakte en bouwmogelijkheden wijzigt het bouwperceel niet. Het belangrijkste argument om deze wijziging toe te staan is gelegen in het feit dat er een nutsleiding door het huidige bouwperceel loopt, waardoor de uitbreidingsmogelijkheden beperkt zijn. Door het bouwperceel te wijzigen ontstaat er een langgerekt bouwperceel waarbinnen de gebruikelijke uitbreidingsmogelijkheden wel beschikbaar zijn.

Het ontwerpwijzigingsplan en bijbehorende stukken liggen vanaf 21 mei 2009 gedurende zes weken ter inzage voor een ieder. De stukken kunnen worden ingezien van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur in het gemeentehuis (Hoofdweg 2 te Wedde). Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder een zienswijze over het voornemen indienen. De zienswijzen kunnen schriftelijk of mondeling worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bellingwedde (Hoofdweg 2, 9698 AE Wedde). Wanneer u uw zienswijze mondeling kenbaar wilt maken, dan kunt u tijdens de periode van terinzagelegging telefonisch een afspraak maken met de afdeling Ruimtelijke Zaken (0597-537100).

Naar boven