stcrt-2009-7082-001.png Ontwerpbestemmingsplannen (artikel 3.8, eerste lid Wro)

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van artikel 3.8, eerste lid van de Wet ruimtelijke ordening de volgende ontwerpbestemmingsplannen met ingang van 21 mei 2009 voor de duur van zes weken voor iedereen ter inzage liggen bij de publieksbalie, Markt 3 in Lochem. De ontwerpbestemmingsplannen en de bijbehorende stukken zijn tevens in te zien op de website van de gemeente Lochem: www.lochem.nl.

Ontwerpbestemmingsplan ‘Grote Waterleiding 2009’

Het plangebied ligt ten oosten van de kern Lochem en wordt begrensd door het Twentekanaal in het noorden, de gronden van het perceel Goorseweg 15 en agrarische percelen in het oosten, de Tusselerdijk in het zuiden en de bebouwing van het bedrijventerrein Goorseweg in het westen. Het bestemmingsplan beoogt de herinrichting mogelijk te maken van de waterloop de Grote Waterleiding en de directe omgeving ter hoogte van de Goorseweg in Lochem. De herinrichting heeft betrekking op de verplaatsing van de Grote Waterleiding, de aanleg van natuurontwikkeling en de herinrichting van het aangrenzende bedrijventerrein.

Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied 1991, partiële herziening 2009-2 Sleumersteeg 6 Barchem’

In het kader van de functieveranderingregeling voor vrijkomende (agrarische) gebouwen wordt de agrarische bestemming omgezet in woondoeleinden ten behoeve van drie woningen.

Indienen zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn kan iedereen zijn of haar zienswijze ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan mondeling of schriftelijk kenbaar maken bij de gemeenteraad, Postbus 17, 7240 AA Lochem.

Informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij de afdeling publiekscontacten, Markt 3 in Lochem, telefoon 0573-289222. De afdeling publiekscontacten is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00–12.30 uur en op donderdag van 8.00–20.00 uur. U kunt daarnaast ook altijd een afspraak maken voor bezoek op een ander tijdstip.

Naar boven