stcrt-2009-7060-001.png Ontwerpprojectbesluit gemeente Zeewolde (3.10 Wro)

Er is een aanvraag binnengekomen voor de bouw van een appartementencomplex met op de 1e en 2e verdieping in totaal 24 appartementen en op de begane grond ruimte voor centrumdoeleinden met daar tegenaan een kantoorpand op de hoek van de Gelderseweg met het Noordereiland. Aan deze aanvraag kan slechts medewerking worden gegeven indien in afwijking van het geldende bestemmingsplan een projectbesluit wordt genomen.

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij van plan zijn de gevraagde bouwvergunning door middel van een projectbesluit op grond van artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening te verlenen.

De aanvraag en het ontwerpbesluit liggen vanaf woensdag 20 mei 2009 ter inzage bij de servicebalie van het gemeentehuis. Tijdens de inzagetermijn tot en met 30 juni 2009 kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt bij de behandelend ambtenaar mevrouw S. Bouwman (036-5229550). In de zienswijzen dient te worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijzen betrekking hebben.

Beroep instellen is later alleen mogelijk wanneer u belanghebbende bent en tijdig een zienswijze over het ontwerpbesluit hebt ingediend of wanneer u aantoont dat u hiertoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest.

Naar boven