stcrt-2009-7054-001.png Projectbesluit perceel Snekerstraat 2 te Bolsward

Het bouwplan voor het vergroten van het restaurant op het perceel Snekerstraat 2 te Bolsward, is in strijd met het ter plaatse geldende bestemmingsplan. Burgemeester en wethouders zijn voornemens ten behoeve van dit bouwplan een projectbesluit conform artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening te nemen. Door het nemen van een projectbesluit kan alsnog een bouwvergunning worden verleend voor dit bouwplan.

Het ontwerpbesluit met de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang vanaf 20 mei a.s. gedurende zes weken tijdens de openingstijden ter inzage op het bureau VROM van de sector Wonen en Werken, Kerkstraat 30 te Bolsward.

Gedurende deze termijn kunt u schriftelijk of mondeling uw zienswijze omtrent het ontwerpbesluit kenbaar maken. U kunt de schriftelijke zienswijze richten aan het college van burgemeester en wethouders van Bolsward, postbus 33, 8700 AA Bolsward. Hierbij graag vermelden om welk bouwplan het gaat. Voor het mondeling kenbaar maken van een zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, tel.nr. (0515) 57 87 23.

Naar boven