stcrt-2009-7027-001.png Bestemmingsplan Bedrijventerrein Parallelweg Lemelerveld

Overeenkomstig artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening ligt met ingang van 20 mei 2009 tot en met 30 juni 2009 gedurende zes weken bij de receptie in het gemeentehuis in Dalfsen en in het servicepunt in Nieuwleusen voor een ieder ter inzage:

  • het ontwerp van het Bestemmingsplan ‘De Grift III Nieuwleusen’.

Het plan heeft betrekking op de ontwikkeling van een nieuw bedrijventerrein voor het gebied dat aansluit op het bestaande bedrijventerrein ‘De Grift’.

Tijdens de termijn van terinzagelegging van het voorontwerpbestemmingsplan zijn er inspraak- en overlegreacties binnengekomen. Alle reacties zijn opgenomen in de Nota van Inspraak en Overleg. Enkele reacties hebben aanleiding gegeven het bestemmingsplan aan te passen. De Nota van Inspraak en Overleg maakt onderdeel uit van het ontwerpbestemmingsplan.

Een ieder kan gedurende genoemde termijn naar keuze schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar maken aan de gemeenteraad van Dalfsen, Postbus 35, 7720 AA Dalfsen. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt bij mevrouw J. Klink, telefoon (0529) 48 82 97. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpplan de zienswijze betrekking heeft.

Dalfsen, 19 mei 2009

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen.

Naar boven