Graft-De Rijp

Vestiging voorkeursrecht Graft-De Rijp

Burgemeester en wethouders van Graft-De Rijp maken ingevolge artikel 7 van de Wet voorkeursrecht gemeenten (Wvg) bekend dat de gemeenteraad op 7 mei 2009 op grond van artikel 5 van de Wvg heeft besloten de gronden in het gebied, e.e.a. zoals is aangegeven op de bij dat voorstel behorende kadastrale kaarten, voorlopig aan te wijzen als gronden waarop de artikelen 10 tot en met 24, 26 en 27 van de Wvg van toepassing zijn.

Het besluit ligt met de bijbehorende kadastrale kaarten en de lijsten van aangewezen kadastrale percelen vanaf heden voor een ieder kosteloos ter inzage op de Afdeling Ruimte & Welzijn, gemeentehuis, Sloep 7 te De Rijp. Inzage is tevens mogelijk op telefonische afspraak.

Op grond van artikel 7 van de Wvg krijgt het besluit daags na dagtekening van deze publicatie rechtskracht. De mogelijkheid bestaat om tegen dat besluit bezwaar en beroep aan te tekenen. Belanghebbenden kunnen gedurende een termijn van 6 weken na publicatiedatum een bezwaarschrift indienen bij de gemeenteraad, Postbus 16 1483 ZG De Rijp. Het bezwaarschrift moet voorzien van een dagtekening, naam, adres en handtekening van de indiener, de omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar gericht is en de gronden van het bezwaar. Degene die een bezwaarschrift heeft ingediend kan ingevolge de Algemene wet bestuursrecht tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank te Alkmaar, Kruseman van Eltenweg 2, 1817 BC Alkmaar.

Burgemeester en wethouders van Graft-De Rijp,

H.R. Oosterop-van Leussen,

burgemeester.

J. Brouwer,

secretaris.

Naar boven