stcrt-2009-7021-001.png Voornemen verlenen projectbesluit ex artikel 3.10 Wro ten behoeve van verbouwen winkelruimte tot woonruimte

Burgemeester en wethouders maken bekend dat een verzoek tot het nemen van een projectbesluit is ingediend door A. Baghaei, teneinde het verbouwen van de winkelruimte gelegen aan de Lichtenbergerstraat 51A tot woonruimte, mogelijk te maken.

Het voornemen bestaat om met toepassing van artikelen 3.10 en 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening een aan een bestemmingsplan voorafgaand projectbesluit te nemen van het vigerende bestemmingsplan 'Lichtenberg'. Het projectbesluit voorziet in een bestemmingsplanwijziging naar woondoeleinden.

Het ontwerp van het te nemen besluit en de daarop betrekking hebbende stukken (waaronder de ruimtelijke onderbouwing) liggen met ingang van 21 mei 2009 gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage in de Gemeentewinkel, balie Grondgebied, Raadhuisplein 1 te Landgraaf en zijn tevens te raadplegen op www.landgraaf.nl. Eenieder kan gedurende de termijn van tervisielegging zijn zienswijzen betreffende het ontwerpbesluit met de daarop betrekking hebbende stukken schriftelijk kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Landgraaf, Postbus 31.000, 6370 AA Landgraaf. Mondelinge zienswijzen kunnen gedurende bovengenoemde termijn kenbaar worden gemaakt bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefonisch bereikbaar via telefoonnummer: 045-5695224.

Naar boven