stcrt-2009-6945-001.png Vaststelling bestemmingsplan Huifkarhoeve-Aan de Hoeve

De raad van de gemeente Roerdalen heeft op 11 mei 2009 het bestemmingsplan Huifkarhoeve-Aan de Hoeve gewijzigd vastgesteld. Het raadsbesluit met bijbehorende bescheiden ligt van 19 mei 2009 tot 30 juni 2009 voor iedereen in kamer 0.20 van het gemeentehuis in Herkenbosch (Kerkplein 1) ter inzage. Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan is ook via de website van de gemeente Roerdalen (www.roerdalen.nl) elektronisch te raadplegen.

Het plangebied van dit bestemmingsplan heeft betrekking op diverse percelen, gelegen aan c.q. nabij de Gitstappermolenweg in Vlodrop. Het plan voorziet o.m. in het scheppen van de mogelijkheid tot verruiming de (horeca)bedrijfsbebouwing, verruiming parkeermogelijkheden met verbeterde ontsluiting, de planologische regeling van de speeltuin en de realisering van natuurontwikkeling.

De gewijzigde vaststelling van het plan heeft betrekking op enkele waterkundige aspecten die naar aanleiding van de zienswijze van het Waterschap zijn aangebracht.

Gedurende de termijn van inzage staat voor belanghebbenden, die tijdig hun zienswijzen hebben ingediend, dan wel kunnen aantonen dat zij daar redelijkerwijs niet toe in staat zijn geweest, beroep open op de Raad van State, afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit recht komt eveneens toe aan belanghebbenden die zich niet kunnen verenigen met de gewijzigde vaststelling.

Als een beroepschrift is ingediend bestaat tevens de mogelijkheid om bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paul Planje van onze cluster ruimtelijke ordening; telefoon: (0475) 538141.

Naar boven