stcrt-2009-6939-001.png Wijziging bestemmingsplan artikel 11 WRO

Burgemeester en wethouders van Graafstroom hebben het voornemen om met toepassing van artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ en ‘Buitengebied 1e herziening’ te wijzigen voor de vestiging van een agrarisch bouwblok aan de Kweldamweg te Molenaarsgraaf, kadastraal bekend gemeente Molenaarsgraaf, sectie D perceelnummer 422/423.

Het betreffende perceel heeft de bestemming ‘Agrarische doeleinden zonder bebouwing’ en zal worden gewijzigd in ‘Agrarische doeleinden’. Het verzoek om wijziging, het ontwerpwijzigingsbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken zullen vanaf vrijdag 15 mei 2009 gedurende zes weken ter inzage liggen in het gemeentehuis, Kerkstraat 8 te Bleskensgraaf.

Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling hun zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan indienen bij burgemeester en wethouders van Graafstroom, Postbus 5, 2970 AA te Bleskensgraaf.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u telefonisch contact opnemen met de afdeling VROM/BWT, bereikbaar onder nummer (0184) 69 84 00.

Bleskensgraaf, 14 mei 2009

Burgemeester en wethouders van Graafstroom,

G.K. Zijlstra,

secretaris a.i.

D.R. van der Borg,

burgemeester.

Naar boven