stcrt-2009-6937-001.png Vooraankondiging/inspraak voorontwerpbestemmingsplan Uithuizen, loopbrug gemeentehuis Eemsmond

Burgemeester en wethouders van de gemeente Eemsmond maken bekend dat zij het bestemmingsplan Uithuizen, loopbrug gemeentehuis Eemsmond voorbereiden (artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening). Het plangebied ligt tussen het gemeentehuis van Eemsmond aan Hoofdstraat West 1 en het pand aan Kerkplein 6 in Uithuizen. Aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan is de huisvesting van de ambtelijke organisatie in het pand aan Kerkplein 6. Via de overdekte verbinding tussen de bovenverdiepingen van beide gebouwen kunnen medewerkers van het ene naar het andere gebouw lopen.

Vooraankondiging

Dit is een vooraankondiging. Hiertegen kunt u geen zienswijzen indienen (artikel 1.3.1 lid 2 Bro). Omstreeks juni 2009 ligt het ontwerp zes weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis te Uithuizen. In deze periode kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijzen inbrengen.

Inspraak

Van vrijdag 15 mei tot en met donderdag 28 mei 2009 ligt het voorontwerp van het bestemmingsplan Uithuizen, loopbrug gemeentehuis Eemsmond ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis te Uithuizen. In deze periode kan iedereen schriftelijk of mondeling een reactie inbrengen. Uw schriftelijke inspraakreactie kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 11, 9980 AA Uithuizen. Voor een mondelinge reactie kunt u contact opnemen met Bart Moes via het telefoonnummer (0595) 43 74 33.

Naar boven