stcrt-2009-6935-001.png Projectbesluit ‘Mieke de Brefstraat’ te Schijndel

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Schijndel maakt bekend dat zij voor de bouw van 65 appartementen, 5 woningen, een (half-)ondergrondse parkeergarage, bovengrondse parkeervoorzieningen, infrastructuur en groenvoorzieningen (bekend onder de naam: project Mieke de Brefstraat) een bouwvergunning met gebruikmaking van een projectbesluit ingevolge artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening wil verlenen. Dit project is gelegen op het perceel tussen de Pompstraat, Hoofdstraat, Mieke de Brefstraat en Kloosterstraat te Schijndel, sectie G, nrs. 2402 (ged.), 2403 (ged.), 2780, 3732, 3847 (ged.) en 4031.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit tot verlening van de bouwvergunning en het ontwerpprojectbesluit worden voorbereid overeenkomstig de procedure zoals beschreven in artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. De stukken liggen met ingang van 15 mei 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. U kunt de ontwerpbesluiten en alle daarbij behorende stukken, na het maken van een afspraak (tel.nr.: 073-5440999), komen inzien op de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu van het gemeentehuis. Het ontwerpprojectbesluit ligt bovendien tijdens de openingstijden bij het informatiecentrum van het gemeentehuis ter inzage. Het gemeentehuis is op afspraak geopend op alle werkdagen tussen 08.30 uur en 12.30 uur en op donderdag tussen 17.00 uur en 19.00 uur.

Zienswijzen

Binnen deze termijn kan een ieder, zienswijzen (naar eigen keuze) mondeling dan wel schriftelijk, tegen beide ontwerpbesluiten, bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 5, 5480 AA onder vermelding van ‘zienswijzen tegen’ en het tussen haakjes geplaatste registratienummer (09.01400) indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen ook via info@schijndel.nl worden ingediend. Zienswijzen gelijk aan of meer dan 5Mb worden door ons niet ontvangen. Indien u hiervoor kiest behoort dit tot uw risico. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen tegen het ontwerpprojectbesluit kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken met mevrouw Van Tilborg van de cluster Ruimtelijke Ordening, bereikbaar op telefoonnummer 073-5440958. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen tegen de ontwerpbouwvergunning kunt u binnen de termijn een afspraak maken met de heer F. van Bakel van de cluster Bouwen, bereikbaar op telefoonnummer 073-5440945.

De bekendmaking van deze ontwerpbesluiten vindt tevens plaats op de gemeentelijke website (www.schijndel.nl). Het ontwerpprojectbesluit en de daarbij behorende rapporten kunnen ook als pdf-bestand worden gedownload. Dit geldt niet voor de overige stukken (waaronder de ontwerpbouwvergunning, tekening, e.d.). Deze stukken kunnen bij de vakbalie van de cluster bouwen van de afdeling VROM binnen de openingstijden van het gemeentehuis (Markt 20, 5480 AA) te Schijndel worden ingezien.

Naar boven