Lansingerland

Ontwerpbestemmingsplan ‘Oosthoeck, 1e partiële herziening’ Begraafplaats Bergschenhoek

Het college van burgemeester en wethouders van Lansingerland brengen ter kennis de volgende bestemmingsplan voor te bereiden:

  • Oosthoeck, 1e partiële herziening (Begraafplaats) Bergschenhoek.

De herziening van het bestemmingsplan maakt het mogelijk om de tijdelijke dependance van het gemeentehuis te laten staan tot het nieuwe gemeentehuis aan de Boterdorpseweg gereed is.

Alvorens de gemeenteraad het bestemmingsplan vaststelt, heeft een ieder de mogelijkheid zijn zienswijze kenbaar te maken.

Procedure

U kunt de desbetreffende stukken tijdens openingstijden met ingang van 22 mei 2009 tot en met 2 juli 2009 inzien in het SPIL te Berkel en Rodenrijs. Mocht u de betreffende stukken buiten genoemde tijden willen inzien of een nadere toelichting wensen op de betreffende stukken, dan dient u telefonisch een afspraak te maken.

De stukken zijn ook te vinden op de gemeentelijke site, www.lansingerland.nl; onder Wonen & Omgeving bij bestemmingsplannen.

Indienen zienswijze

U kunt – gedurende de termijn van terinzagelegging een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de Gemeente Lansingerland, ter attentie van de gemeenteraad, afdeling SO, postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze dient u telefonisch een afspraak te maken.

Voor het maken van een afspraak kunt u tijdens de genoemde openingstijden bellen via telefoonnummer (010) 800 4726 of (010) 800 4705.

Naar boven